Hydroliza tłuszczu
Dodane przez admin dnia
HYDROLIZA TŁUSZCZU


Kliknij tutaj, pytaj nas o więcej informacji np. o ofertę

JEDNOSTKA DO HYDROLIZY TŁUSZCZU model B-411
  Brochure Hydrolysis Unit B-411 (pdf, 254,27Kb)
  1. Zwarta, nowoczesna i funkcjonalna obudowa ze stali nierdzewnej, odporna na działanie kwasów towarzyszących procesowi hydrolizy w pracowni.
  2. 4 stanowiska do równoległego przeprowadzania hydrolizy próbek.
  3. Hydroliza w szklanych kolbach/ tubusach o pojemności min. 300 ml. Łatwy sposób obsługi i montażu kolb w statywie hydrolizera.
  4. Ogrzewanie kolb z próbkami za pomocą grzałek na podczerwień zapewniające szybkie i efektywne hydrolizowanie badanego materiału
  5. Regulacji mocy grzania w trakcie prowadzonej hydrolizy.
  6. Zabezpieczenie przed zbyt wysoką temperaturą w komorze urządzenia.
  7. Sączenie próbek po hydrolizie do naczyń szklanych ze spiekiem SCHOTT’a o pojemności 180 ml dających się bezpośrednio umieścić w komorze ekstraktora SOXHLETA B-811.
  8. Gabaryty urządzenia: szerokość 275 mm x wysokość 600 mm x głębokość 570 mm.
  9. Masa 13,5 kg.
  10. Moc grzewcza równa 1100W.
  11. Zasilanie 220 - 230 V/ 50 - 60 Hz.
  12. Uruchomienie i przeszkolenie w zakresie obsługi i eksploatacji urządzenia.
  13. W dostawie instrukcja obsługi w języku polskim oraz w oryginale.
JEDNOSTKA DO HYDROLIZY TŁUSZCZU model E-416
  Brochure Hydrolysis Unit B-411 (pdf, 254,27Kb)
  1. Zwarta, nowoczesna i funkcjonalna obudowa ze stali nierdzewnej, odporna na działanie kwasów towarzyszących procesowi hydrolizy w pracowni.
  2. 6 stanowisk do równoległego przeprowadzania hydrolizy próbek.
  3. Hydroliza w szklanych kolbach/ tubusach o pojemności min. 300 ml. Łatwy sposób obsługi i montażu kolb w statywie hydrolizera.
  4. Ogrzewanie kolb z próbkami za pomocą grzałek na podczerwień zapewniające szybkie i efektywne hydrolizowanie badanego materiału
  5. Regulacji mocy grzania w trakcie prowadzonej hydrolizy.
  6. Zabezpieczenie przed zbyt wysoką temperaturą w komorze urządzenia.
  7. Sączenie próbek po hydrolizie do naczyń szklanych ze spiekiem SCHOTT’a o pojemności 180 ml dających się bezpośrednio umieścić w komorze ekstraktora SOXHLETA B-811.
  8. Gabaryty urządzenia: szerokość 275 mm x wysokość 600 mm x głębokość 570 mm.
  9. Masa 13,5 kg.
  10. Moc grzewcza równa 1100W.
  11. Zasilanie 220 - 230 V/ 50 - 60 Hz.
  12. Uruchomienie i przeszkolenie w zakresie obsługi i eksploatacji urządzenia.
  13. W dostawie instrukcja obsługi w języku polskim oraz w oryginale.